Leonie

Praktijkmanager

Renate

Assistent praktijkmanager

Carola

Coördinerend orthodontie-assistente

Debbie

Orthodontie-assistente

Chimène

Orthodontie-assistente

Kimberley

Orthodontie-assistente (in opleiding)

Judith

Orthodontie-assistente

Robin

Orthodontie-assistente

Naomi

Orthodontie-assistente ( in opleiding)

Isabelle

Assistent omloop & sterilisatie

Michelle

Secretaresse

Géke

Secretaresse

A.S. Palper

Dhr. Palper (MSc) is opgeleid tot tandarts en orthodontist.

Hij is aanwezig op maandag en donderdag. Daarnaast werkt hij in een andere orthodontistenpraktijk. Dhr. A.S. Palper is ingeschreven onder BIG nummer: 99919954602

Curriculum Vitae

Angelo Palper is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Groningen. Na het opdoen van werkervaring in het vakgebied , is hij in 2021 afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen als orthodontist.

dr. N.M.B.K. (Nop) Willems

dr. N.M.B.K. Willems is sinds 2012 orthodontist en in 2014 heeft hij de praktijk overgenomen van Veronica Bakker, die de praktijk heeft opgericht. Daarnaast voert hij sinds 2018 praktijk in Utrecht en sinds april 2023 in Leidschendam – Voorburg. Hij is als orthodontist ingeschreven onder BIG nummer: 79062165102.

Curriculum vitae

Nop Willems is in 2004 afgestudeerd als tandarts aan de faculteit tandheelkunde (ACTA) te Amsterdam. Hij heeft enkele jaren werk als tandarts gecombineerd met onderzoek naar de groei van kaakbot en is in 2012 aan de VU gepromoveerd op het proefschrift: ‘Developmental changes in condylar bone and their mechanical consequences’ (promotores: prof.dr. A. Zentner, prof.dr. V. Everts, co-promotor: dr. G.E.J. Langenbach). Van 2008 tot 2012 is hij aan het ACTA opgeleid tot orthodontist (opleiders: prof.dr. H. van Beek en dr. R.B. Kuitert).

In april 2014 heeft hij de praktijk overgenomen van Veronica Bakker. Daarnaast geeft hij bijscholing in de orthodontie aan tandartsen. Hij is lid van studieclub DMO, beroepsverenigingen (KNMT en NVvO) en verschillende wetenschappelijke verenigingen op het gebied van orthodontie. Hij ontving in 2014 van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten de ‘NVvO award’ voor het beste Nederlandse proefschrift van de afgelopen 5 jaar op het gebied van de orthodontie. Oprichter en lid van autotransplantatieteam Utrecht.

N. Glagovsky Pustilnik

Mevrouw N. Glagovsky Pustilnik MSc is in Madrid opgeleid tot tandarts en orthodontist en woont en werkt sinds 2020 in Nederland. Zij is aanwezig op dinsdag en woensdag. Daarnaast werkt zijn in een andere orthodontistenpraktijk. Zij is als tandarts voor orthodontie ingeschreven onder BIG nummer: 19929230302.

Curriculum vitae

Nicole Glagovsky Pustilnik is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan de Europese Universiteit te Madrid. Na werkervaring op te hebben gedaan als tandarts, is zij van 2016 tot 2019, tevens in Madrid, opgeleid tot orthodontist. Aangezien er in Spanje, in tegenstelling tot Nederland, geen sprake is van een apart specialistenregister, is het niet mogelijk voor haar om in te schrijven als orthodontist in Nederland en staat zij daarom ingeschreven in het BIG-register als tandarts (voor orthodontie).