dr. Gabriëlle Dijkman

dr. Gabriëlle Dijkman is in 1989 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Zij heeft enkele jaren als tandarts gewerkt en dat gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek naar gefluorideerd vulmateriaal, en is in 1993 gepromoveerd aan de RUG op het proefschrift: Fluoridating composites: the effect on secondary caries (promotor Prof J. Arends).

Curriculum vitae

Van 1993-1997 is aan de Katholieke Universiteit Nijmegen de 4 jarige fulltime opleiding tot orthodontist gevolgd (Prof van der Linden en Prof Kuijpers-Jagtman).

In 1998 heeft zij de orthodontistpraktijk van collega Bijlstra overgenomen in Haren (Gn) en heeft daar 20 jaar met veel plezier gewerkt. Door verandering van baan van haar echtgenoot en verhuizing van het gezin is de eigen praktijk overgedragen en zet zij haar werkzaamheden voort als waarnemend orthodontist in regio Utrecht. In Maarssen werkt zij op dinsdag en vanaf 1 januari 2019 ook op de woensdagmiddag. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO).