Skip to main content

Inschrijven

Meestal worden patiënten verwezen door hun eigen tandarts voor een consult of behandeling. Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken.

U kunt zich hieronder inschrijven. Gelieve uw BSN nummer paraat te hebben. Voor vergoeding is een aanvullende verzekering voor orthodontie nodig, houd hierbij ook rekening met een eventuele wachttijd als u deze afsluit. Kijk onder het kopje ‘kosten’ op deze website voor meer informatie.

Na inschrijving en het verwerken van uw gegevens bellen wij u zo spoedig mogelijk voor het plannen van een eerste consult.

Wij hebben geen wachtlijst voor kinderen. Een eerste consult is altijd binnen tien weken mogelijk en meestal op veel kortere termijn, met name als u veel mogelijkheden heeft en flexibel bent met betrekking tot het afspraakmoment. Eerste consulten vinden altijd plaats op maan-, woens- en donderdagen. Scholen zijn verplicht uw kind vrij te geven voor bezoek aan een zorgverlener.

Voor volwassenen hanteren wij momenteel wel een wachtlijst. Afspraken voor een eerste consult vinden altijd plaats op donderdag aan het einde van de middag.

LET OP; ONZE DEPENDANCE IN VLEUTEN GAAT GEDURENDE DIT JAAR SLUITEN. KOMT U UIT VLEUTEN EN WILT U INSCHRIJVEN; HOUD ER DAN REKENING MEE DAT DE BEHANDELING VANAF DAT MOMENT IN MAARSSEN ZAL PLAATSVINDEN.

Direct online inschrijven

Na het maken van een eerste afspraak krijgt u een welkomstbrief met bevestiging per e-mail toegestuurd, samen met een link voor het online invullen van een medische vragenlijst. U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst in te vullen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij deze op de praktijk voor u uitprinten.