Inschrijven

Meestal worden patienten verwezen door hun eigen tandarts voor een consult of behandeling. Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken.

U kunt zich hieronder inschrijven. Gelieve uw BSN nummer en het polisnummer van uw verzekering paraat te hebben. Na inschrijving en het verwerken van uw gegevens bellen wij u zo spoedig mogelijk voor het plannen van een eerste consult.

Wij hebben geen wachtlijst voor kinderen. Een eerste consult is altijd binnen tien weken mogelijk en meestal op veel kortere termijn, met name als u veel mogelijkheden heeft en flexibel bent met betrekking tot het afspraakmoment. Eerste consulten vinden altijd plaats op maan-, woens- en donderdagen. Scholen zijn verplicht uw kind vrij te geven voor bezoek aan een zorgverlener.

Voor volwassenen hanteren wij momenteel wel een wachtlijst. Afspraken voor een eerste consult vinden altijd plaats op donderdag aan het einde van de middag.

Direct online inschrijven

Na het maken van een eerste afspraak krijgt u een welkomstbrief met bevestiging per e-mail toegestuurd, samen met een link voor het online invullen van een medische vragenlijst. U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst in te vullen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij deze op de praktijk voor u uitprinten.