VACATURES

Wij zoeken per juni / juli / augustus 2022:

een praktijkcoördinator (m/v) met een hart voor goede zorg

Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het aansturen van het in de afgelopen jaren gegroeid team van medewerkers en het werken aan voortdurende verbetering van de geleverde zorg, met name op het gebied van kwaliteit en communicatie in de breedste zin. Authenticiteit, initiatiefrijkheid en een goed begrip van waar zorg om draait zijn essentieel, net als een denk- en werkniveau op HBO-niveau. Ervaring in de tandheelkunde is een pré, in de orthodontie een grote pré en ervaring met de programma’s iOrtho en/of Bytegear een zeer grote pré.

Werkdagen 3-5 dagen (i.i.g. de maandag). Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. De daadwerkelijke taken worden aangepast aan het aantal uren.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en werkt volgens een vast schema ook in een andere praktijk in Utrecht (www.airportho.nl). Die praktijk is in 2018 geopend dus ook daar is alles net als bij Ortho Maarssen nieuw! Op beide plekken kan gratis worden geparkeerd. Het salaris zal, afhankelijk van CV en ervaring, worden vastgesteld binnen de kaders van de Arbeidsvoorwaardenregeling 2022 van de KNMT.

Sollicitaties, bestaande uit een motivatiebrief, CV en pasfoto, kunnen t/m 3 juni worden verstuurd via Indeed of per e-mail naar Nop Willems op orthodontist@orthomaarssen.nl

De eerste gesprekken zullen worden gevoerd in week 23, gevolgd door de tweede gesprekken in week 24.

Verder staan wij altijd open voor open sollicitaties voor ervaren orthodontie-assistentes en voor secretaresses 

Onze vacatures zijn, met een uitgebreide omschrijving te vinden op Indeed.

Interesse? Mail naar praktijkmanager@orthomaarssen.nl

Wij ontvangen graag een motivatiebrief, CV en foto. Als wij enthousiast zijn geworden zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Wij kijken uit naar je sollicitatie!