Skip to main content

VACATURES

VACATURES

Kom jij ons fijne team versterken als orthodontie-assistente? Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring en naar iemand om intern op te leiden!

Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig en in opdracht van de orthodontist uitvoeren van orthodontische behandelingen. Dit zal, in het geval van intern opleiden in het begin voornamelijk bestaan uit wat omloopwerkzaamheden maar vooral documentaties (het maken van (röntgen)foto’s en (digitale) registraties van het gebit) en het eventueel uitvoeren van controles.

De werkzaamheden zullen naar verloop van tijd onder begeleiding steeds meer uitbreiden. Nauwkeurigheid, leergierigheid en stressbestendigheid zijn een must. Verder vinden wij kwaliteit, collegialiteit en een goede sfeer heel belangrijk.
Ervaring in de mondzorg en een met goed gevolg afgeronde opleiding tot tandartsassistente is een pré maar geen vereiste.
Het aantal uren en de werkdagen zijn bespreekbaar.
Het betreft een jaarcontract dat na deze periode, bij tevredenheid van beide kanten zal worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
Ortho Maarssen is een al langer bestaande praktijk die enige tijd geleden is verhuisd is naar een nieuwe plek. Het team is gezellig en goed op elkaar ingespeeld en werkt incidenteel ook in een andere praktijk in Utrecht (www.airportho.nl). Die praktijk is enige tijd geleden nieuw geopend!
Op beide plekken kan gratis worden geparkeerd.
Het salaris zal, afhankelijk van CV en ervaring, worden vastgesteld binnen de kaders van het KNMT.
Verder is er onder andere sprake van reiskostenvergoeding en komen wij tegemoet in de kosten voor de kinderopvang.
Solliciteren kan via Indeed of via email. Graag ontvangen wij een motivatiebrief, CV en foto.
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

praktijkmanager@orthomaarssen.nl

Solliciteren

Solliciteren via e-mail