VACATURES

Wij zoeken wegens groei van de praktijk een intern op te leiden orthodontie-assistente en een orthodontie-assistente met minimaal 1 jaar ervaring die ons team komen versterken!

Vacature orthodontie-assistente

Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig en in opdracht van de orthodontist uitvoeren van orthodontische behandelingen. Dit zal in het geval van intern opleiden in het begin voornamelijk bestaan uit omloopwerkzaamheden, sterilisatie, documentaties (alginaatafdrukken, het maken van (röntgen)foto’s) en het eventueel uitvoeren van controles. De werkzaamheden zullen naar verloop van tijd onder begeleiding steeds meer uitbreiden. Nauwkeurigheid, leergierigheid en stressbestendigheid zijn een must, evenals de vaardigheid om samen te werken. Ervaring in de mondzorg en een met goed gevolg afgeronde opleiding tot tandartsassistente is een pré.

Het betreft een vacature voor 3-5 dagen per week.

Ortho Maarssen is een, al langer bestaande, maar net verhuisde orthodontistenpraktijk in Maarssen met een gezellig en goed op elkaar ingespeeld team, dat ook volgens een vast schema werkt in Utrecht (www.airportho.nl). Die praktijk is geopend sinds januari 2019 dus ook daar is alles nieuw! Op beide plekken kan gratis geparkeerd worden.

Solliciteren kan via Indeed of via email praktijkmanager@orthomaarssen.nl

Graag ontvangen wij een motivatiebrief, CV en pasfoto.