VACATURES

Op dit moment hebben wij een vacature voor een (waarnemend) orthodontist bij Ortho Maarssen. Bekijk hiervoor deze link: https://www.knmt.nl/vacatures/orthodontist-in-maarssen-bij-utrecht

Wij staan echter ook altijd open voor een secretaresse met ervaring in de tandheelkunde of een ervaren orthodontie-assistente. Schroom dus niet om een open sollicitatie te sturen!

Kom jij ons leuke team versterken als orthodontie-assistente met ervaring?

Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig en in opdracht van de orthodontist uitvoeren van orthodontische behandelingen. Nauwkeurigheid, leergierigheid en stressbestendigheid zijn een must, evenals de vaardigheid om samen te werken. Ervaring als orthodontie-assistente is een pré.

Het aantal uren en de werkdagen zijn bespreekbaar.

Het betreft een jaarcontract dat na deze periode, bij tevredenheid van beide kanten zal worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Ortho Maarssen (www.orthomaarssen.nl) is een al langer bestaande praktijk die begin 2019 verhuisd is naar een nieuwe plek. Het team is goed op elkaar ingespeeld en werkt volgens een vast schema ook in een andere praktijk in Utrecht (www.airportho.nl). Die praktijk is in 2018 geopend met als thema een ‘luchthaven’! Op beide plekken kan gratis worden geparkeerd. Het salaris zal, afhankelijk van CV en ervaring, worden vastgesteld binnen de kaders van de Arbeidsvoorwaardenregeling 2020 van de KNMT. De sollicitatiegesprekken zullen op vaste momenten begin december gevoerd worden.

Sollicitaties, bestaande uit een motivatiebrief, CV en pasfoto, kunnen worden verstuurd naar praktijkmanager@orthomaarssen.nl